top of page

FAQ

 • Hoe is de ruimte ingedeeld?
  Onze ruimte is 60 vierkante meter en heeft een plafond van 3 meter 20. We hebben verschillende opties ter zitgelegenheden, een ovalen tafel en een bar eiland. Hiernaast hebben we een (om)kleedhok, een ruimte om je spullen uit het zicht te plaatsen, een kledingrek met eventuele extra hangers een volledige passpiegel en een kleine spiegel die op een tafel kan worden geplaatst. Daarnaast hebben we een achtergrond systeem met diverse rollen. Ernaast zijn er voldoende props om jouw project tot een prachtig resultaat te brengen. We hebben koffie en thee mogelijkheid, een melkschuimer, een klein formaat koelkast (85cm hoog). We hebben zowel sojamelk als havermelk in de koelkast klaarstaan. (Vanwege ethische overwegingen hebben wij geen koemelk). We raden je aan om onze Instagram pagina en website in de gaten te houden, omdat we om de 6 maanden van meubels wisselen. Dit doen we om voldoende variatie te bieden, ook als je vaker in onze studio komt. Heb je een vraag, stel deze gerust via onze Instagram.
 • Is er fotoapparatuur aanwezig?
  We zijn een daglichtstudio en daarom raden wij zelf aan fotoapparatuur mee te nemen naar de studio. Op aanvraag kunnen wij spullen voor je huren. Denk aan: Studio met rollen, dag- en flitslampen en foto of videoapparatuur. Wanneer je hier interesse in hebt kun je contact opnemen via onze Instagram.
 • Hebben jullie ook achtergrondrollen?
  Jazeker! Je kunt onze studio boeken mét achtergrond systeem en rollen. We vragen je bij het aangeven van de boeking te noteren of je hier interesse in hebt. Je kunt dan 15 minuten voor de aanvang van jouw boeking onze ruimte betreden om de studio op te zetten en onze member zal je hierbij helpen. We hebben op dit moment de volgende rollen beschikbaar: Chestnust NR 16 en Stone Grey NR 09. Klik hier voor meer informatie. Onze member zal je helpen met het systeem. Je bent ook welkom om je eigen achtergrondrollen mee te nemen naar de studio.
 • Is er een spiegel in de ruimte aanwezig?
  In de ruimte zijn twee verschillende spiegels aanwezig. Een volledige passpiegel, aan de wand bevestigd en een klein exemplaar met een standaard. Voor een volledige omschrijving van de ruimte ga naar de vraag: Hoe is de ruimte ingedeeld?
 • Is er een kledingrek in de ruimte aanwezig?
  Er is een kledingrek van 1 meter 20 met hangers. De hangers zijn van HAY en zien er esthetisch en modern uit. We hebben eventuele extra hangers, vraag aan ons team indien je deze wilt gebruiken. Voor een volledige omschrijving van de ruimte ga naar de vraag: Hoe is de ruimte ingedeeld?
 • Kan ik voor de aanvangstijd de studio betreden?
  Het is helaas niet mogelijk om de studio te betreden voor de tijd van je boeking. Als je toch eerder wilt komen met je team, of bijvoorbeeld de visagiste, dan adviseren we je te kiezen voor een tijd met ruime boeking waarin je voldoende tijd hebt of een uur bij te boeken. Heb je een vraag, stel deze dan via onze Instagram.
 • Hoe kan ik de betaling voldoen?
  Zodra je jouw boeking hebt bevestigd, wordt je direct naar een betaalpagina gestuurd. Je hebt 48 uur de tijd om de boeking te voltooien, zonder betaling zet het systeem je niet in onze agenda. Pas als de betaling is voldaan is jouw boeking officieel bevestigd.
 • Wat als de boeking niet binnen 48 uur is voldaan?
  Als de boeking niet binnen 48 uur wordt betaald, wordt de boeking niet in het systeem gezet. Wij van team Lumé weten niet af van je boeking en kunnen je daarom ook niet ontvangen in de studio.
 • Kan ik een uur bijboeken?
  Wil je een uur langer blijven dan is het mogelijk een uur bij te boeken, mits er geen boeking meer is na die van jou. Voor een extra uur vragen we € 85,- excl btw. Je kunt dit aangeven bij ons team en je betaald ter plekke voor je extra uur.
 • Kan ik de boeking wijzigen?
  Je kunt jouw boeking binnen 72 uur kosteloos wijzigen. Neem contact op via onze Instagram.
 • Kan ik de boeking annuleren?
  Je kunt jouw boeking niet annuleren. Je kunt je boeking wijzigen tot 72 uur voor je boeking. Neem contact op via onze Instagram als je jouw boeking wilt wijzigen.
 • Wat als ik uit een ander land kom in de EU?
  We rekenen op de prijs van de boeking de Nederlandse btw omdat onze studio ook gelegen is in Nederland en om die reden de bedrijfsvoering in Nederland wordt uitgevoerd. Heb je een vraag over de BTW, kun je deze stellen via onze Instagram.
 • Wat is het adres van de studio?
  Onze studio is gelegen aan de 2e Hogenbaan 3042 AX Rotterdam. Naast het gebouw is een vrije zone parkeerplaats. Bij aankomst kunt u ons bellen op 31 6 29 80 2887, een lid van ons team zal de deur openen.
 • Wie kan ik bellen als ik het niet kan vinden?
  Bel ons op 0629802887 en een medewerker van Studio Lumé komt naar beneden en doet de deur voor je open.
 • Op welke verdieping is de studio gelegen?
  De studio is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Een lid van ons team begeleidt je naar de studio.
 • Is er een lift aanwezig?
  Er is helaas geen lift aanwezig binnen onze locatie. De studio ligt op de eerste verdieping, en er is een brede trap van 2 meter om je spullen naar boven te nemen. Een team van Studio Lumé zal je bij de aanvang begeleiden naar de studio en kan je helpen met tillen.
 • Kan ik de ruimte van te voren bezoeken?
  Het is mogelijk om onze studio vooraf te bezoeken. Stuur je verzoek naar onze Instagram.
bottom of page